Trekking

Våra coacher, guider och trekkingar

Beyond trekking: Within

Följ med till Abisko på en slående vacker och fysiskt utmanande vandring för att skala av vardagens brus, fasta tankemönster och inbillade måsten. Omgivna av Norrlands storslagna landskap kommer vi att utforska uråldriga praktiker såsom meditation, breathwork, kallbad, självkärlek och tystnad samt ge plats till självreflektion. Allt för att du ska komma närmare din kropp, andetag och sinne för att nå djupare insikter om vad som är sant för just dig.

Coach Lotta

❞Jag tror långsiktig förändring och välmående grundas i en mjuk process med målet att hitta sin egna sanning och en tillåtelse att vara människa under varje steg.❞

Beyond trekking: Makespace

I hjärtat av det majestätiska Kebnekaisefjällen ligger Singi, en plats där naturens skönhet är överväldigande och dess tystnad är fylld med visdom. Välkommen till ett äventyr som förändrar inte bara din fysiska omgivning, utan även ditt inre landskap! Vi guidar dig till att förstå din större förmåga och att med handlingskraft börja agera därefter.

Coach Fredrik

❞Jag vet vad som krävs för att kunna ta steget framåt, att inte bara våga utan med lust ta sig an det.❞

Beyond trekking: Mindshift

Att ge sig ut på en trekkingexpedition till Kebnekaise är inte bara en äventyrsresa genom det majestätiska svenska fjällandskapet, det är också en resa mot personlig utveckling och självutforskning. Beläget i hjärtat av Lappland, bjuder Kebnekaise in äventyrare till att utmana dig både fysiskt och mentalt i en omgivning av hisnande skönhet och stillhet.

Coach Ida

❞Jag tror på aktivt agerande. Genom att sätta tydliga mål och arbeta strategiskt kommer du att se verkliga förändringar i ditt liv.❞

Beyond trekking: Karga

Naturen är och förblir vårt hem och i Karga får du uppleva den med oss, dess obegränsade och varierande utrymmen. Här tämjer eller kontrollerar vi inte det vilda, vi försöker heller inte vinna över väder och vind, vi blir ett med naturens egna spelregler. I det karga handlar det om mötet och om upplevelsen.

Med vår expertis och lokal kännedom om de mest magnifika vildmarkerna tar vi dig bortom de markerade stigarna och in i hjärtat av äventyret. I Karga planerar våra fjällguider din trekking utefter dina önskemål.

Coach Johan

❞Think outside, no box needed.❞


Hitta rätt coach, guide och trekking för dig

Within

Plats: Abisko

Längd: 4-6 dagar

Fokus: Insikt och vägledning

Lottas övertygelse om att allt är en process och att vägen framåt ofta innebär att omfamna dessa mjuka värden präglar hennes tillvägagångssätt som coach. Genom medvetenhet stöttar hon dig att identifiera dina motstånd och dolda begränsningar. Hon tror starkt på individens unika förmåga att förändras och växa, och hennes coaching är präglad av en djup respekt för varje persons unika resa. Med en övertygelse om att varje person bär på en unik inneboende kraft och potential, vägleder Lotta genom en resa av upptäckt och självkännedom.

Makespace

Plats: Singi

Längd: 4-6 dagar

Fokus: Performance

När målet inte bara är målet, och när inget annat har funkat inom personlig utveckling, ledarskapsutveckling, coaching, management consulting mm, är Fredrik the-go-to. Där ingen annan lyckas, excellerar han. Hur då? Han är laglös, orimlig och irrationell. En aktivist. Människans förmågor är oändliga, men dom begränsas av en massa regler och omedvetna tankefel. Fredrik hjälper dig att bryta mot dom reglerna och därigenom upptäcka din verkliga potential.

Mindshift

Plats: Kebnekaise

Längd: 4-6 dagar

Fokus: Inre styrka och kontroll

Hur ofta är du verkligen närvarande? Ida förvandlar närvaro från ett abstrakt koncept till en livsstil. Genom mindfulness-övningar och praktiska verktyg kommer du att lära dig att vara närvarande i varje ögonblick, vilket leder till ökad glädje, lugn och harmoni.

Vill du ta kontroll över ditt liv och leda dig själv mot framgång och uppfyllelse? Ida är din perfekta partner på denna resa. Med hennes vägledning och stöd kommer du att upptäcka din inre styrka, övervinna hinder och ta steg mot att bli den bästa versionen av dig själv.

Karga

Plats: Varierande

Längd: 4-6 dagar

Fokus: Naturen och du

I Karga får du möta naturen och vildmarken i sin renaste form. Vi äter, bor och lever i de fantastiska landskapen. Under dagarna vandrar vi genom fjällandskap, över berg och jokkar, vi tar in nya intryck och låter oss inspireras. Vi guidar dig inte bara genom fantastiska vyer utan ger mycket av oss själva i form av både kunskap och förståelse för det vilda. Detta är vår bakgård och vi vill att du blir ett med den.

Trekkingar under året

Att vandra genom Sveriges fyra årstider är som att dansa med naturen själv, med dess skiftande humör och temperament. Det är en äventyrlig resa som kräver mod, uthållighet och en öppenhet för förändring.

Vinter

Genom att möta utmaningarna med mod och beslutsamhet, lär vi oss att övervinna våra egna rädslor och begränsningar. Vi upptäcker den inre styrkan och uthålligheten som bor inom oss och inser att vi är kapabla att klara av mer än vi någonsin kunnat föreställa oss.

Vår

Genom att möta utmaningarna med mod och beslutsamhet, lär vi oss att övervinna våra egna rädslor och begränsningar. Vi upptäcker den inre styrkan och uthålligheten som bor inom oss och inser att vi är kapabla att klara av mer än vi någonsin kunnat föreställa oss.

Sommar

Under de långa dagarna och ljusa nätterna lär vi oss att övervinna trötthet och att utmana våra egna gränser. Vi upptäcker styrkan i gemenskapen när vi delar på bördan av våra ryggsäckar och stöttar varandra genom svårigheterna. Genom att möta utmaningarna tillsammans växer vi starkare, både fysiskt och mentalt.

Höst

När vi vandrar genom de stilla skogarna och över de karga bergstopparna, får vi tid att reflektera över våra egna liv och mål. Vi konfronterar våra rädslor och tvivel och lär oss att omfamna förändringen som en naturlig del av livet. Genom att släppa taget om det som inte längre tjänar oss och att omfamna det nya, öppnar vi upp för det nya.